BAŞKAN YILMAZ, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması için çalışmalara devam ediyor.

Çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Yılmaz, Hasan Çelebi mahallesinde bulunan Siverek caddesindeki esnafları ziyaret ederek Referandum da Evet demeleri için destek istedi.

Cadde üzerindeki esnafların işyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafların sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı Halk oylaması,  anayasa ve yeni sistem hakkında detaylı bilgi aktaran Başkan Yılmaz; “Esnaflarımızı ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı halk oylaması ve anayasa hakkında bilgi verdik, esnaflarımız konu hakkında merak ettiklerini sordu, bizde onları aydınlattık ve neden ‘EVET’ demeleri gerektiğini anlattık 16 Nisan tarihine kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.