BAŞKAN YILMAZ, SİVEREK HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, halk oylamasının resmi olmayan sonuçlarının açıklamasının ardından ilk iş olarak esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Meclis Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ve Meclis Üyesi Ramazan Baylan ile birlikte Hürriyet Caddesi esnafını gezen Başkan Resul Yılmaz, halk oylamasında verdikleri destek için vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Yılmaz, halk oylamasının demokratik ortamda geçtiğini söyledi, Başkan Yılmaz; “Türkiye halk oylamasında nasıl yönetilmek istediğini kendisi seçti. Oylama son derece demokratik bir ortamda ve sakin geçti. Resmi olmayan sonuçlara göre ülkemiz yeni bir dönemece girdi. Gerek ülke genelinde gerek Siverek'te halkımız tercihini yaptı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemize, milletimize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Halk oylamasında destek veren, vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sonuçlardan memnun olan esnaf, halk oylaması sırasında bilgilendirme toplantıları yapan Başkan Resul Yılmaz'a teşekkür etti.