DALKAYA MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, göreve geldiği günden bu güne kadar merkez, kırsal ayrımı yapmadan halka belediyenin imkânları doğrultusunda eşit hizmet vermek amacıyla tüm imkânlarını seferber ederek aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Siverek kırsalının iki temel sorunundan biri olan yol sorununu “Yol medeniyettir.” diyerek ekiplerine talimatlar vererek Siverek Belediyesinin hizmet alanı içinde olan mahallelerde yol yapım çalışmalarına ağrılık verdi.

Çalışmalar kapsamında Fen ve Kırsal hizmetler müdürlüğü ekipleri ilçenin karacadağ kırsalında bulunan Dalkaya Mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan mahalle muhtarı Lütfü Ay, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Mahalle içi yolumuz daha önce yapılmamış durumdaydı, çamurdu, Allah Siverek Belediye Başkanımızdan sayın vekilimizden razı olsun, bütün belediye personelinden Allah razı olsun çalışmalardan çok memnunuz, çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanımıza, vekillerimize, mahalle halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.