BETON YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Mevsim şartları nedeniyle kırsal alanda ara verdiğimiz beton yol çalışmalarına yeniden başladık.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce stabilize malzeme ile alt yapısı tamamlanan Yukarı Beşyamaç Mahallesinde, mahalle içi ve sokaklarda beton yol çalışması başlatıldı.

Mahalle sakinlerinden Dede Baştanbaş çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Daha önce yolumuz çamurdan geçilmiyordu. Benim engelli bir kardeşim vardı, dışarı çıktığında üstü toz çamur oluyordu. Allah Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’dan razı olsun, yollarımızı beton yaparak bizi çamurdan tozdan kurtardı. Devletimize minnettarız” dedi.

Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yukarı Beşyamaç mahallemiz şehir merkezinden yaklaşık 30 kilometre uzakta bulunuyor. 120 hane olup yaklaşık 750 nüfus yaşamaktadır. Mahallede beton yol çalışması yapıyoruz, inşallah buradaki yol çalışmamızı tamamladıktan sonra, mahallede bulunan öğrenci kardeşlerimiz başta olmak üzere mahalle halkı yazın toz kışın çamur derdini çekmeyecekler. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir. Daha öncede belirttiğimiz; gibi bu yıl sekiz yüz bin metre kare üst yapı kaplama çalışması yapmayı hedeflemişiz. Yılsonuna kadar çalışmalarımızı bitireceğiz, beton yol çalışması vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.