BAŞKANLIK KOLTUĞUNA 5. SINIF ÖĞRENCİSİ RIDVAN YABAN OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığı koltuğuna, Dumlupınar Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Rıdvan Yaban oturdu.

Başkanlık makamına okul Müdürü Adnan Kılınç ve arkadaşları ile gelen 5. sınıf öğrencisi Rıdvan Yaban, Belediye başkan vekili Hamdi Hatipoğlu’nun koltuğuna oturarak bir günlük belediye başkanı oldu.

Başkan koltuğuna oturan küçük başkanın ilk talimatı okuduğu okula fotokopi makinesi ve okulun kütüphanesine kitap desteği oldu. Kültür Sosyal işleri müdürünü telefonla arayan küçük başkan okulun kitap ve fotokopi makinesi ihtiyacının karşılanmasını istedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu, “23 Nisan çocuk bayramı kapsamında çocuklarımız bizi ziyaret ederek, Rıdvan Yaban koltuğa oturdu. Çocuklarımız için ne yapsak azdır, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için belediye olarak hizmetlerimiz devam ediyor, belediye olarak açtığımız bilgi evleri ve hizmet evleriyle çocuklarımıza hizmetler verdik, daha sağlıklı ortamlarda eğlenmeleri için parklar ve oyun alanları oluşturduk, küçük başkanın bizden talep ettiği fotokopi makinesi ve kitap desteği talebini en kısa zamanda yerine getireceğiz” dedi.

Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu, öğrencilere ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi.