ERASMUS ÖĞRENCİLERİNE ORGANİZASYON DESTEĞİ

Erasmus Plus Gençlik Değişimi, Non-Stop Running programı kapsamında ilçeye misafir olan yabancı öğrencilere, Siverek Belediyesi organizasyon desteği sağladı.

Öğrenciler, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Avrupalı öğrenciler, başkanımızdan destek talebinde bulundu. Öğrenciler, ilçedeki tarihi ve turistik mekânları ziyaret etti. Tarihi Gümrük Hanı’nda Siverek Belediyesi müzik grubu tarafından öğrencilere yönelik sıra gecesi düzenlendi.

Gecede Siverek’in müzik ve folklor kültürü tanıtılırken örgencilerde eğlendi ve desteklerinden ötürü Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Ayrıca Başkan Yılmaz, gerek ülkenin tanıtımı, gerek ilçenin tanıtımı için bu tür organizasyonların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.