Başkanın Mesajları

REGAİP KANDİLİ MESAJI

Kısa süre önce Recep, Şaban ve Ramazan’ı barındıran üç aylara kavuşmanın huzurunu yaşamaktayız, “İslam alemi olarak rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, dilden dökülen duaların kabul olduğu, bağışlanma için semaya açılan ellerin geri çevrilmediği Regaip gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Mübarek üç ayların fırsat olarak değerlendirilmesi gerekiyor, “Bu güzel günleri ve manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki kırgınlıkları ve çekişmeleri bitirerek, elimizi ve gönlümüzü herkese açmalıyız. Bu faziletli gün ve geceleri fırsata çevirmeli, onların birer nimet olduğunu unutmamalıyız.

“Pandemi nedeniyle yakınlarımızı ve sevdiklerimizi yitirdik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbimden mübarek Regaip gecesi hürmetine bu hastalığı bir an önce bitirmesini diliyorum. Bu vesileyle Regaip Kandili’nin ilçemize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”