• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Başkanın Mesajları

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

"Öğretmenler, yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamaz aynı zamanda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayatının şekillenmesine katkı sağlayacak eğitimi de verir. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Özellikle kırsal bölgelerde zor şartlarda görev yapan, bazen elinde fırçayla sınıfını boyayan, bazen sınırlı imkanları zorlayarak öğrencilerinin destansı başarılara imza atmasını sağlayan öğretmen hikayeleriyle karşılaşıyoruz. Omuzlarındaki ağır yüke rağmen özveriyle ülkemizin geleceğini inşa etmekte önemli bir rol üstlenen öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum."

"Bayrağımızın dalgalandığı her karış vatan toprağında görev yapmak için fedakarlık gösteren ancak hainlerin hedefi olan şehit öğretmenlerimiz Necmettin Yılmaz ve Şenay Aybüke Yalçın’ı rahmetle anıyorum." 

Siverek Belediyesi olarak eğitimin desteklenmesi konusunda tüm imkanlarımızı seferber ederek, gelen taleplerin de karşıladık.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü