Başkanın Mesajları

BAŞKAN RESUL YILMAZ'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumsal birlikteliğin ve toplumun temelini oluşturan ailedir. Anneler ise bir ailenin temelini, huzur, saygı ve sevgiyle oluşturur. Hiç yorulmadan sevgi ve şefkatle, fikri ve bedeni olarak sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen annelerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir. Annelerimiz, yetiştirdikleri bireylerle toplumun şekillenmesinde en büyük sorumluluğu üstlenmektedir. Bu yönüyle kutsal makamlardan biri olan annelik, yalnızca aileyi değil, tüm toplumu şekillendiren boyut kazanmaktadır, Sabrın, emeğin, fedakârlığın, merhamet ve şefkatin sembolü, başımızın tacı tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum.

Av. Resul YILMAZ

Siverek Belediye Başkanı