• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Duyurular

Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi Eğitimleri Duyurusu

Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi Eğitimleri Duyurusu

Tarım alanındaki genç girişimci ve kadın girişimci sayısının artırılması, gençlerin ve kadınların tarımsal üretime yönelik yatırımlarının ve faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla T.C. Ziraat Bankas AŞ tarafından 500.000 TL'ye kadar (%10özkaynak katkısı ile) kredi desteği verilecektir. Söz konusu kredi desteğinden yararlanmak için gerekli şartların arasında faaliyet konusu alanda eğitim almak ve belgelendirmek şartı yer almaktadır.

Banka tarafından zorunlu tutulan eğitim ve belgelendirme hizmetini sağlamak adına Rektörlüğümüz ile Ziraat Bankası A.Ş. arasında eğitim protokolü yapılmış olup protokol kapsamında çiftçi adaylarının nitelikli bilgiye ulaşmaları adına Üniversitemiz Ziraat Fakültesinin öğretim üyeleri ile Merkezimiz stüdyolarında uzaktan eğitim olarak video eğitimler hazırlanmıştır.

Eğitimlerimize web sitemizden kaydolunduktan sonra en geç 24 saat içerisinde eğitime başlanabilmekte ve eğitimi tamamladıktan sonra otomatik olarak belgeleri E-Devlete işlenerek kullanıma hazır hale gelmektedir. Çiftçi adaylarımıza meslek hayatlarında da destek olmak amacıyla Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Alo Ziraat Danışma Hattımızdan bir yıl boyunca ücretsiz yararlanacaklardır.

Bu kapsamda ekle yer alan başlıklarda eğitim programlarımıza kayıt alımına başlanmış olup eğitim duyurumuzun ilgililere sms, e-posta, web sayfasında duyuru şeklinde ya da farklı iletişim kaynaklarından yararlanılarak duyurulması hususunda gereğini arz ederim.

Bu kapsamda, konu ile ilgili olarak detaylı bilgiye https://sayem.subu.edu.tr ve https://tarimsalkrediegitimi.subu.edu.tr/ internet adresleri ile, 0 (332) 606 05 62 No’lu telefondan veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresi aracılığı ile ulaşılabilmektedir.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü