SİVEREK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, OKULLAR GÜZELLEŞİYOR

Siverek Belediyesi tarafından okullarda başlatılan çalışmalar devam ediyor. Daha önce okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda yapılan çalışmalarla zemini çeşitli nedenlerle bozulmuş ve tahrip olmuş okul bahçelerini güzel bir görünüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Selim İlköğretim okulunda çalışma başlattı. Yapıldığı günden bu yana okul bahçesinde çevre ve bahçe düzenlemesi yapılmamış Yavuz Selim ilköğretim okulunda yapılan çalışmalar kapsamında zemini tahrip olmuş ve bahçede oynayan çocuklar için risk oluşturan 2 bin metrekare alanda beton yapma çalışması yapıldı.  Konuyla ilgili Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kendisi de eğitimci olan Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz’ın talimatı üzerine Yavuz Selim İlköğretim Okulu bahçesinde çalışma başlatıldı. Eğitime büyük önem veren Belediye Başkanımız, belediyeciliğin sadece yol, su, kanal çalışmalarından ibaret olmadığını, kentimize her anlamda sahip çıkılması gerektiğini, belediyemizin tüm birimlerine özellikle eğitim alanında yaşanan sorunların giderilmesi için imkânlarımız ölçüsünde her zaman destek olunması talimatını vermiştir”