SİVEREK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİNDE ESKİYEN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

Siverek Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı daha sağlıklı ve temiz bir Siverek çalışmaları kapsamında kentin değişik semtlerinde bulunan eskimiş çöp konteynerlerini değiştirmeye başladı. İnsan sağlığının temel ilkelerinden birinin temiz bir kentle sağlanabileceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilindiği gibi Siverek ilçemiz nüfus ve coğrafik olarak birçok ilden büyük bir yerleşim yeridir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren önceliğimiz kentimizin temizliği oldu. Temizliğin insan sağlığıyla yakından alakalı olduğunun bilincindeyiz,  onun için “Daha Temiz ve Sağlıklı bir Siverek”  sloganıyla başlattığımız çok yönlü temizlik çalışmalarımız çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 100 adet yeni çöp konteyneri alarak ihtiyaç duyulan alanlara dağıtacağız.”