SİVEREK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ OKULDAKİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

İlçenin Şanlıurfa karayolunun 10 kilometresinde bulunan 270 öğrencinin eğitim gördüğü Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokulun çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okulun bahçesinde düzenleme yaparak yıpranmış yolu ve okulun bahçesinin betonla kapladı ayrıca şehir içi dolmuşları duracakları alanlara yeni durakla kurarak çalışmaları tamamladılar.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbağ yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Okulumuz beş bölümden oluşuyor, ancak şu anda üç bölümümüzde öğrencilerimiz bulunuyor. Okulumuz 10 kilometre şehir dışında, belediyemiz şehri içi dolmuş duraklarını yaptı, dolmuşlar okulun önüne kadar geliyor. Ayrıca okulun bahçesinde ki beton yol ve diğer bölümleri yeniden beton yaparak, temiz bir çevre oluşturdu. Eğitime duyarlı bir başkanımız var, eğitimle ilgili her türlü sorunumuzu giderip eğitime katkı sunuyor. Belediye yönetimine teşekkür ediyoruz”