SİVEREK BELEDİYESİ MEVLİT KANDİLİ DOLAYISIYLA GÜL SUYU DAĞITTI

Merkezde on camide dağıtılan gül suyu vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Siverek Belediyesi Hz. Muhammedîn düğüm gecesi (Mevlit Kandili) dolayısıyla ilçedeki merkez on camide Cuma namazı sonrasında vatandaşlara gül suyu ile kolonya dağıttı.Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, mevlit kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada “ mevlit kandilinin Müslümanlar arasında en önemli kandillerden biri olduğunu belirterek şunları kaydetti “ Siverek Belediyesi olarak halkımızın dini gün ve bayramlarına son derece önem gösteriyoruz, Halkımızın üzüntülü ve sevinçli günlerinde yanlarında olmayı ilke edindik, her zaman mutluluk ve üzüntülerini paylaşmaya çalışıyoruz, Bu münasebetle peygamberimizin doğum gecesi olan mevlit gecesi dolayısıyla merkez on camimizde Cuma namazından sonra hemşerilerimize gül suyu ile kolonya dağıttık, Bu münasebetle başta Siverekli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin mevlit kandilini kutluyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.