• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİ

SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİ

Aralık ayında etkinliklerinde başarılı olan öğrencilere hediye ve başarı belgesi verildi.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evleri  Aralık Ayı ‘’Değerler Eğitimi’’ etkinliği düzenlendi.Siverek Belediyesi Belediye Meclis Toplantı salonunda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler şiir, skeç, resim, öykü, tiyatro, ezgi, ve çeşitli oyunlarda sahne aldı, dereceye giren öğrencilere çeşitli kitap ve hediyeler verildi.
Konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Buğun kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde bulunan bilgi evleri değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimizin başarı ve yeteneğini ölçmek adına her ay düzenlediğimiz değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimizin kurslarda gördükleri eğitimin ardından kendi imkanlarıyla performans yeteneğini göstermek adına işledikleri ve başarı oldukları branşlarda bizlere sunum yaptılar, bizde bu eğitimin ardından öğrenciler şiir, skeç, resim, öykü, tiyatro, ezgi, ve çeşitli oyunlarda sahne alarak başarı sağlayan öğrencilere hediyeler ve başarı belgeleri takatim ettik, çocuklarımızla birlikte bir güzel hafta sonu geçirmek için böyle bir etkinlikte onları yalnız bırakmadık, bu etkinliklerimiz ‘’değerler eğitimi ‘’ kapsamında her ayın sonunda öğrencilerimizle bir araya gelerek başarılarını ve becerilerini ölçerek hediye ve başarı belgesi ile onları ödüllendireceğiz’’dedi.
Etkinliklerde öğrenciler başarılı olan çocuklar Belediye Başkan Yardımcı Hasan Postacı ve öğretmenlerinden hediyelerini aldılar.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü