SİVEREK BELEDİYESİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Siverek Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Belediye meclis salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasında Belediye Başkanı Yılmaz meclis üyelerinin yeni yıllarını kutladı. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Halkın Demokrasi Partisi (HDP) Adana Milletvekili Murat Bozlak’ın ölümünde duyduğu üzüntüyü dile getirerek HDP’li meclis üyelerine başsağlığında bulundu. Daha sonra yapılan meclis toplantısında denetim komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Her ayın ilk Pazartesi Günü yapılan meclis toplantılarının, her ayın ilk Salı gününe alınması, okul yapılması için arsanın devri için encümene yetki verilmesi,İmar ve Şehircilik müdürlüğünün çalışma yönetmenliğinin görüşülmesi, Kargir dükkânın satışı için encümene yetki verilmesi, belediyeye ait bütünleyici parsellerin satışı için encümene yetki verilmesi, 7 ve 13 nolu düzenleme sınırlarının belirlenmesi için encümene yetki verilmesi, mahkemede davalarında kullanılmak üzere Belediye Başkanına teminat mektubu için yetki verilmesi, Komisyonlardan gelen iş ve işlemler mecliste görüşülerek kabul edildi. Meclis dilek ve temenniler bölümüyle Ocak ayı toplantısı sona erdi.