Belediye Kırsal Alanda Bulunan Mahalle İçi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kış aylarına rağmen ilçeye bağlı kırsal kesimdeki mahallerde, mahalle içi yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İlçeye bağlı Kara koyun Mahallesinde yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş kış aylarına rağmen merkez ve kırsal alanda çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek şu bilgilere yer verdi: “Karakoyun mahallemizde daha önceden kanalizasyon şebekesi döşenmiş olup üst yapı çalışmalarına başladık. Köy içi yolları stabilize yapılarak, üst yapı çalışmalarını da başlatmış bulunuyoruz. Toplamda 4 kilometre yol yapım çalışmaları bitme aşamasına geldi. Mahalle sakinleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledik, kırsal alanda bulunan mahallerimizdeki yol yapım çalışmalarımız devam edecek” dedi.