Siverek Belediyesi Halk Oyunları Grubu Show Tv'nin Çekimlerine Katıldı

Ulusal yayın yapan Show TV’de yayınlanan Ezgi Sertel tarafından sunulan Lezzet Haritası programı bu haftaki çekimlerini Siverek ilçesinde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günler Bakan Lütfi Elvan tarafından son kaynağı yapılan Nissibi köprüsü ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Takoran (Baki) köyünde çekim yapmak isteyen Ezgi Sertel ve Lezzet Haritası ekinin talebi üzerine Belediyemiz bünyesinde bulunan Halk Oyunları ekibimiz kendilerine çekimler sırasında eşlik etti. Nissibi Köprüsünde yapılan çekimlere eşlik eden Halk Oyunları Ekibimiz daha sonra Takoran (Baki) köyüne hareket ederek, burada da Lezzet Haritası ekibinin çekimlerine katıldı. Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Postacı ilçenin tarihini ekranlarına taşımak isteyen herkese yardımcı olacaklarını söyledi. Postacı, “Bu haftaki çekimlerini ilçemiz Siverek’te gerçekleştiren Ezgi Hanım ve Lezzet Haritası ekibinin talebi üzerine bünyemizde bulunan Halk Oyunları Ekibimizi çekimlerde kendilerine yardımcı olmak için verdik. İlçemizin doğal güzellikleri ile bilinen Takoran bölgemizde çekimlerini tamamladılar. Siverek Belediyesi olarak ilçemizin tarihini ekranlarına taşımak isteyen herkese yardım olacağız” dedi.