• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi Sanat Ve Sanatçının Yanında

Siverek Belediyesi Sanat Ve Sanatçının Yanında

Siverek Belediyesi olarak sanat ve sanatçıya imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından açılan resim sergisine destek vererek sanat ve sanatçının yanında olduk. Kursiyerlerin resim sergisi açmak istedikleri talebi ile belediyemize başvuru yapmaları üzerine Belediyemiz bünyesinde bulunan tarihi Cudi Paşa Konağını kendilerine tahsis ederek, gerek organizasyon desteği gerekse malzeme desteği (Şövalye vb.) verdik. Belediye Başkan Vekilimiz Hamdi Hatipoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde resim sergisini gezen misafirlere her türlü ikramda bulunduk.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Postacı, “Siverek Belediyesi her alanda halka yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halk Eğitim Merkezi ve aynı zamanda Bilgi Evlerimizde de resim öğretmenliği yapan bir öğretmenimiz resim sergisi açmak istediğini bize iletti. Bizde bu konuda kendilerine destek verebileceğimizi söyledik. Tarihi Cudi Paşa konağımızda yer tahsis etmek suretiyle malzeme desteği sağladık. Belediyemiz sanat ve sanatçının yanında olmaya devam edecek.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü