• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Belediye Başkanı Resul YILMAZ'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Belediye Başkanı Resul YILMAZ'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın Mahalle Gezileri

Başkan Yılmaz; Güney Mahallesi Sakinlerinin sorunlarını dileyerek çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Güney Mahallesini gezerek muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarının dinledi.

Yapılan toplantıya Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın yanı sıra birim Amirleri, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda vatandaşların mahalle aydınlatmaları, temizlik, çevre düzenlemesi ve birçok konularda görüşleri alındı. Belediye Başkanı Resul Yılmaz mahallenin sorunlarının birim amirlerine aktarılarak çözümü için çalışmalara kısa sürede başlayacaklarını belirtti.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belediye başkanı olarak birim amirlerimizle birlikte Güney mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mahallemizde vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla sorunları not aldık, çalışmalara başlayacağız. Belediye başkanı olarak amirlerimizle zaman zaman mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızı ve mahalle muhtarlarımızın sorunlarını yerinde görmek çözüm yolarını vatandaşlarımızla birlikte tartışıp bu sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü