• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Başkan Yılmaz Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Yılmaz Çalışmaları Yerinde İnceledi

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, kırsal alandaki mahalle ve ilçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Başkan Yılmaz, ilçeye 40 kilometre mesafede bulunan Kapıkaya ile Yeditaş mahallesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan beton grup yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Siverek Belediye Meclis Üyesi Nuri Bozdağ ve Kapıkaya mahalle muhtarı Sefer Delibaş ile grup yolunda incelemede bulunan Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün Kapıkaya mahallemizi Yeditaş mahallemizi, Siverek-Çermik devlet yoluna bağlayan yol yapımını denetlemek amacıyla yerinde görmek ve incelemek amacıyla gelmiş bulunuyoruz. Bunun için mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Çünkü yıllardır kangren haline gelmiş ve mahalle sakinlerinin haklı olarak beklentileri geçte olsa yerine gelmiş oluyor. Çok güzel bir yol yapılıyor, 6 metre genişliğinde ileride de birer metre yolun taraflarına destek olarak ilave yapılacak ve yol halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri Daire Başkanlığının yapmış olduğu bu çalışma nedeniyle ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada çalışan kardeşlerime de hava da biraz soğuk, bu soğuk havada böyle bir hizmeti getirdikleri için, sundukları için ayrıca her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siverek’imizin her tarafı hizmetin en iyisine layıktır. Bizler vatandaşımıza en iyi hizmeti getirmek için çalışma durumundayız. Bundan sonra da halkımıza hizmet noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yolun hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Yapılan yolun 8,5 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, yolun bitmesi ile Narlıkaya, Yeditaş ve Kapıkaya üzerinden Çermik yolunun birleşeceğini vurguladı.

Yılmaz daha sonra ilçe merkezinde yapımı devam eden alanlardaki çalışmaları inceleyerek birim amirleri ve çalışanlardan bilgi aldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü