Siverek belediyesi ilaçlama çalışması

İlçede bulunan kanal, drenaj ve bodrum ilaçlaması devam ediyor

Siverek Belediyesi Çevre ve koruma müdürlüğü ilçede bulunan kanal, drenaj ve bodrumlarda ilaçlama çalışmalarına başladı.

Çevre ve koruma müdürlüğü olarak haşerelerle mücadele kapsamında ilk etapta kışlak alanlarda çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkan yardımcısı Ali Gelener yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilindiği gibi ilçemizde haşere kontrolleri devam ediyor. Kışlak mücadelede kapsamında ilk etapta tüm kapalı kanal, drenajlar ile mahallelerimizde bulunan binaların bodrum katları haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattık. Çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından günlük olarak mahalle mahalle gezilerek devam ediyor. Yaz uygulaması kapsamında kargır evler, hayvan barınakları (ahır), bataklıklar ve çöp alanları ilaçlama çalışmalarımız devam edecektir”