Siverek Belediye Başkan Vekili ile Başkan Yardımcısı ağaç dikti

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bir yıl boyunca devam ettirilecek olan “Severek daha yeşil bir Siverek” ağaçlandırma kampanyası kapsamında ilçenin Adnan Menderes bulvarında beton refüjler kırılarak açılan ağaçlandırma bölgelerine ağaç dikimi yaptı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vekili Hamdi Hatipoğlu ile Belediye Başkan yardımcısı Murat Eyliyen ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyip birlikte ağaç diktiler.

Belediye Başkan Vekili Hatipoğlu kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Belediyemiz park ve bahçeler müdürlüğü ilçemizin genelinde başlattığı, yeşil ve çağdaş bir Siverek kentinin hedeflendiği ” Severek daha yeşil bir Siverek” kampanyası kapsamında Adnan menderes bulvarına 150 limoni selvi çam ağacı ile bordo alevi bitkisi diktiler çalışmalarımız kentin merkez ve kırsal alanında devam edecek”