• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Hilvan Belediye Başkanı Siverek’te

Hilvan Belediye Başkanı Siverek’te

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Siverek ilçesinde katıldığı bir konferansın ardından Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte esnafı ziyaret etti.

‘Türkiye Geleceğini Konuşuyor’ konferansına katılan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık daha sonra Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında ilçede yapılan çeşitli çevre düzenlemeleri ile parkları gezen Başkan Bayık ilçenin son derece modern bir görünüşe kavuşturulduğunu söyledi.

Siverek Adnan Menderes Bulvarı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan orta refüjde incelemelerde bulunan Bayık caddenin yeni hali ile yeşile büründüğünü vurguladı.

Başkan Bayık, Siverek Belediyesi tarafından organize edilen ‘Türkiye Geleceğini Konuşuyor’ konferansına Sivereklilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve konferansın son derece faydalı olduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkanları Resul Yılmaz ile Aslan Ali Bayık, güzergâhları üzerinde bulunan bir kahvehanede oturarak vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Siverek’ten ayrılarak Hilvan’a hareket etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü