• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesinin Eğitime Katkısı Devam Ediyor

Siverek Belediyesinin Eğitime Katkısı Devam Ediyor

Mehmetçik ilkokulunun çevre düzenlemesi yeniden yapılıyor

Siverek Belediye Başkanlığı ilçede eğitim düzeyinin yükseltilmesi okulların fiziki yapılarının güzelleştirmesi amacıyla okullarda yeniden çevre düzenlemesi çalışması yapıyor.

 Kendisi de yıllarca öğretmenlik yapan eğitimci hukukçu Belediye Başkanı Resul Yılmaz ilçede eğitim düzeyinin yükseltilmesi amacıyla belediye olarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarının altını çizerek şöyle dedi:

“Gelişmiş ve zengin toplumların temel taşında sağlam bir eğitim yapısı bulunuyor. Siverek’imizi emanet edeceğimiz yarınımız olan çocuklarımızın eğitim düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla yaptığımız çalışmaların dışında okullarımızın fiziki yapısını iyileştirerek çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri için iyi bir zemin hazırlıyoruz. İlçede bulunan tüm okullarımızın yolları ve iç çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Okullarımızın tüm taleplerini kendi imkânlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Mehmetçik ilk okulunu Fen İşleri Müdürlüğümüz çevre düzenlemesini yeniden yaparak sağlıklı bir ortam oluşturuyor talep gelmesi halinde tüm okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışacağız”

 Okul idaresi özellikle yağışlı havalarda okulda ve bahçede sıkıntılar yaşanıldığını okulun oyun alanında sorunlar bulunduğunu belediye ekiplerin sıkıntıları giderdiğini katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini belirtiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü