İşyerinde kumar oynatan işletmeciye para cezası uygulandı

Siverek Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Hasan Çelebi mahallesinde bulunan Hacı Yusuf hanında kumar oynatıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Polis işyerinde tuttuğu zabıtları Siverek Belediyesine göndermesi üzerine Zabıta ekipleri tarafından kontroller yapıldı. İşyerinin mevzuata uygun işletmediği ve işyerinin açılış-kapanış saatlerine uymayan işyeri sahibi M.G. hakkında 1.100 TL idari para cezası uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Emniyet Müdürlüğü tarafından işyerinde kumar oynatıldığı tespit edilen tutanakların tarafımıza gönderilmesi üzerine söz konusu işyeri sahibine Belediyemiz Encümeni tarafından mevzuatın ilgili maddelerine göre 1100 TL idari para cezası uygulanmıştır. Siverek Belediyesi Encümeninin işyerlerinin ruhsatta belirtilen amaçlar dışında kullanılmasının tespiti halinde gerekli tüm yasal işlemlerin yapılacağının bilinmesini isteriz”