• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz’ın mahalle gezileri

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz’ın mahalle gezileri

Başkan Yılmaz, Başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle Ofis mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz mahalle gezilerine devam ediyor.

    Belediye Başkanı Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleriyle birlikte Ofis Mahallesine giderek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelip mahallenin sorunlarını dinledi.

   Ofis mahallesinde alt ve üst yapı sorunlarının bulunmadığını belirten vatandaşlar mahallerindeki yeşil alan sayısının arttırılmasını istediler.

     Belediye Başkanı Yılmaz Ofis mahallesinde ki en büyük sorunun Türkiye Mahsulleri Ofisinin depolarının mahallenin dışına çıkarmak olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Toprak mahsulleri ofisinin işgal ettiği alan şehir merkezinin orta yerinde kalıp çok büyük bir alandır. Bu alanın boşaltılıp yeni yeşil alanlar yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlgili Bakanlıklara yazılarımızı yazdık konunun takipçisi olacağız”

       Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Belediye Başkanı Yılmaz mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü