• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta Çalışma Başlattı

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta Çalışma Başlattı

Kapalı alanı yıktırılan park yeniden dizayn edilerek halkın hizmetine sunulacak

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıl önce yapıldığı belirtilen her Siverekli için farklı anılarının yaşandığı ismi Siverek ile özdeşleşen lise ve üniversite öğrencilerin yanı sıra halkında sıkça uğrayıp dinlendiği üçgen park daha önce işletmeciler tarafından işletiliyordu.

Özel işletmeden belediyece devir alınan parkta Siverek belediyesi yenileme çalışmaları başlattı. Yaklaşık üç bin metre kara alanı bulunan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yatırılarak yenileme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Üçgen Parkın Siverekliler için büyük önem taşıdığını, kendisinin de lise ve üniversite yıllarında parkta çokça zaman geçirip dostlarıyla sohbet ettiğine dikkat çekti.

-Yılmaz; Üçgen Park aslında uygun yapılacak

Üçgen Parkın proje ile aslında uygun olarak yapılacağını ifade eden Başkan Yılmaz; “Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından üçgen park için modern ve çağdaş bir proje oluşturuldu. Projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Parkın içinde üstü açık ve kapalı alanlar, bayan mescidi, şark odaları, kafe, oyun salonları bahçesinde süs havuzları bulunacak şekilde dizayn edeceğiz. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak aslında uygun bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Projemiz Siverek tarihinde bir ilk olacak, bölgede bir benzeri olmayacağına inanıyorum çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü