BAŞKAN YILMAZ, HAYRİYE MAHALLESİNDE  SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ, HAYRİYE MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Hayriye Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yerinde inceledi.

Ekiplerin mesai gözetmeden çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Hayriye Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz, her zaman dile getirdiğimiz hususu yine dile getireyim, bizler hizmeti götürürken bütün mahallelerimize eşit şekilde götürüyoruz, hedefimiz inşallah en geç 2 ay içerisinde sıcak asfalt çalışmalarımızın büyük bir bölümünü bitirmek, gün geçtikçe çalışmalarımız aksamadan devam ediyor, Fen işleri ekiplerimiz ve yüklenici firma ekiplerine 50 derece sıcaklık altında yorulmadan devam ediyorlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarından itibaren ilçemizin Fırat mahallesinde asfalt çalışmalarına başlayacağız,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz kendi görev alanına giren cadde ve sokakları Siverek belediyesi olarak bizde kendi görev alanımıza giren cadde ve sokakları asfaltlıyoruz, ortaya muhteşem hizmetler çıkıyor, kazançlı olan Siverek halkı oluyor” dedi.