YANGINDA 3 ÇOCUĞUNU KAYBEDEN ACILI AİLEYE BELEDİYEMİZ SAHİP ÇIKTI

Karacadağ mahallesinde geçtiğimiz pazartesi günü evinde çıkan yangında 3 çocuğunu ve evini kaybeden acılı aileye Belediye başkanımız Resul Yılmaz, sahip çıktı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz yangında tamamen kullanılamaz hale gelen evin yeniden inşa edilmesi ve eşyalarının alınması talimatını verdi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden sorumlu Başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, evde incelemelerde bulundu.

Başkan yardımcısı Öncül; “ Ev kullanılamaz durumda başbakanımızın talimatı doğrultusunda evin yapımı için çalışmalarımıza başladık, sadece evi inşa etmeyeceğiz evin gerekli tüm eşyalarını biz karşılayacağız, temennimiz bir daha böle bir olayın yaşanmaması sadece evini değil, 3 evladını da kaybeden ailemize Allah sabır versin, yaşamını yitiren çocuklara da Allah rahmet eylesin” dedi.

Aile ile görüşen Hacı Ahmet Öncül, kısa sürede evin tamamlanıp aileye teslim edileceğini belirtti.