• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ENGELLİ ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİK DÜZENLEDİK

ENGELLİ ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce Bahçelievler Mahallesinde bulunan Ahmede Xane Kadın ve Kültür Merkezinde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engelli çocuklara yönelik eğlence programı düzenlendi. Ailelerin de katıldığı etkinlik kapsamında müzik eşliğinde oynayan engelli çocuklara, Kültür Müdürlüğü Bilgi Evlerinde eğitim gören öğrenciler de eşlik etti.

Ebru sanatı öğretmeni eşliğinde ebru yapan engelli çocuklar, halat çekme yarışması yaptı. Bilgi evi öğrencileri tarafından oynanan skeçleri izleyen engelli çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.

Etkinliğin amacının engelli çocukların toplumla kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever, "Kursiyerlerimiz ve rehabilitasyon merkezlerindeki çocuklarımızın sanatsal faaliyetlerle kaynaşmasını sağlamaktır. Unutulmamalıdır ki her birey engelli adayıdır. Bu engelleri aşmak hepimizin asli görevidir. 'Engel biziz' sloganımızdan hareketle bu sorumluluğun farkındalığını attırmak için sosyal sorumluluk projelerimizin devamlılığını hedeflemekteyiz. Proje faaliyetlerimizin devamlılığı için özellikle Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz'ın öncelikleri arasında yer alan sosyal belediyecilik anlayışı bu tür etkinliklerin arttırılması için büyük bir avantajdır" dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Çiftsever, projeye desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Engelli çocukların aileleri, program nedeniyle Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü