YENİ MESİRE ALANI HALKIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit olan Siverek’li Suat Aloğlu’nun isminin verildiği mesire alanı akşam saatlerinde ve hafta sonları halkın uğrak yeri oluyor.

Viranşehir yolunda fidanlık alanı olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl 30 bin metrekare alan ilave edilerek geçen yıl hizmete giren mesire alanında kamelyalar, oyun alanları, bisiklet yolları, bay bayan mescit ve dinlenme alanları bulunuyor.

Vatandaşların ailece gelip piknik yaptıkları ve aileleriyle güzel vakit geçirdikleri Şehit Suat Aloğlu mesire alanında hafta sonları binlerce insan vakit geçiriyor.

Hafta sonu piknikçileri ziyaret eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yapılan mesire alanında akın eden vatandaşlar, "Hafta sonu aşırı sıcaklardan sıkılıp piknik için mesire alanına geliyoruz, çocuklarımız eğleniyor bizlerde mangal yapıp gece saatlerinde evimize dönüyoruz. Elektriği, suyu ve sahası oldukça geniş ve yeşil olan bir mesire alanı oluşturduğu için başkan Yılmaz’a teşekkür ederiz" dediler.