• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTIK

SİVEREK'TE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTIK

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Daha temiz bir Siverek için çöpler, çöp kutusuna' kampanyası çalışmaları start aldı. Ekipler, kampanya kapsamında ilçe merkezindeki 5 bin esnafa çöp kutusu dağıttı.

Başlatılan temizlik kampanyası hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak şunları söyledi; "Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak temizlik kampanyası yürütmüş bulunmaktayız. Başkanımızın talimatıyla şehir içerisinde uygun bir temizlik çalışması yürütüyoruz, bu çerçevede 53 araçla temizlik yapıyoruz. Ayrıca şehir merkezinde gece ve gündüz sulama ve yıkama işlemi yapıyoruz. Şehrimizin ana arterlerini haftada en az 2 defa yıkamasını gerçekleştiriyoruz. Bütün caddelerimizin sulama işlemlerini de aralıksız sürdürmekteyiz, havanın sıcak olması sebebiyle şehir içerisinde çöp toplama faaliyetlerini yoğunlaştırdık” dedi.

Çalışmalar sırasında vatandaşlara da görev düştüğünü belirten Kanlıpıçak, "Bu çalışmalarda halkımıza ve esnafımıza büyük bir görev düşüyor, esnaflarımıza çöplerini çöp kutusuna atmaları konusunda bilgilendirici broşürlerin dağıtımını yaptık. Aynı zamanda bu kampanya çerçevesinde bütün esnaflarımıza dağıtılmak üzere 5 bin adet çöp kovası alarak dağıtımını gerçekleştirdik. Kampanya çerçevesinde halkımızdan isteğimiz lütfen çöpleri çöp kutusuna atalım. Şehir eğer biz onu kirletmesek temiz kalır aksi takdirde sadece çöplerin toplanmasıyla bir şehri temiz tutmak kolay değildir. Bu nedenle halkımızın duyarlı olmalarını bekliyoruz halkımızın bu kampanya ya vereceği destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye çalışanları ise, çöp kovalarını dağıttıkları esnafa kampanya hakkında bilgi verdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü