ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Birçok kırsal mahallede yol, spor tesisi çalışmaları yürütülürken öte yandan çok amaçlı hizmet evi yapım çalışmalarımız da devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce bir süre önce kırsal mahallelerde yapımına başlanan sentetik çim sahanın yanı sıra yol çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Son dönemlerde sayısı arttırılan çok amaçlı hizmet evi çalışmalarına da devam eden Belediyemiz, 4 mahallede daha çalışma başlattı.

Hamamören kırsal mahallesinde daha önce okul olarak kullanılan ve daha sonra atıl durumda bırakılan binada çalışma başlatan Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Büyük Tepe, Sarıkaya ve Küçük Tepe mahallelerinde de çok amaçlı hizmet evi yapımına başladı.

Mahallelerde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek süren çalışmalar hakkında bilgi verdi.