BELEDİYEMİZDEN KAMUOYUNA DUYURU !

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Siverek ilçesinde sürdürülen sokak sağlıklaştırma ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Adnan Menderes Caddemizde; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışma başlatılmıştır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz bu çalışmayı sadece Siverek ilçemizde yapmamakla birlikte başta Şanlıurfa merkez olmak üzere Viranşehir ve Birecik ilçelerimizde de sokak sağlıklaştırma projesini hayata geçirmiş bulunmaktadır.

Benzer çalışmalar ülkemizdeki bütün Büyükşehir Belediyelerimiz tarafından uygulanmaktadır.

Güzel Siverek'imize yaptıkları hizmetlerden dolayı, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi Bey olmak üzere; Büyükşehir Belediyemizin bütün çalışanlarına şükran ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."