SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yapılan alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak karışım asfalt çalışmaları şirinkuyu mahallesinde de yapılmaya başlandı. Kırsal grup yollarını birbirine bağlayan ve ilçenin büyük caddelerinden biri olan Firkan Tüysüz Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile görüştü. İlçenin 21 mahallesinde olduğu gibi Şirinkuyu kuyu mahallemizde de sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Hatipoğlu; “Şu anda mahalle muhtarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte gelip kontrol ettik, Firkan Tüysüz caddesi işlek ve çok önemli bir yoldur, bu yolun standartlara uygun bir şekilde sıcak asfaltla kaplıyoruz, yapılan çalışmalar mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan vekili Hatipoğlu, daha sonra aynı mahallede bulunan okullar bölgesinde yapımı devam eden semt sahasının inşaatında incelemelerde bulundu.