• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz kırsal mahallelerde başlattığı beton yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahallerde yapılan çalışmalarla mahalleler toz ve çamurdan arındırılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Daha önce alt zemini stabilize yol çalışmalarıyla tamamlanan kırsal mahallerde beton yol çalışmaları, kilit taşı çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz tarafından Hadro ile Güngörmez kırsal mahallelerinde başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledik, mahallelerimiz daha önce hiç hizmet almamış bir bölgede daha önce stabilize yol çalışmalarını başlatarak beton yol çalışmalarının hazırlıklarını yaptık, çok şükür söz verdiğimiz gibi bugünde iki kırsal mahallemizde beton yol çalışmalarımızda sona gelinmiş durumda inşallah bu çalışmaların bitmesiyle mahalle sakinleri rahat bir nefes alacaktır. Bunun yanı sıra bazı köylerimizde de kilitli parke taşı döşemeleri ve stabilize yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Hedefimiz bu yılsonuna kadar planlanan köylerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır, yapılan beton yol çalışmaları kilitli parke taşı çalışmalarımız mahallede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü