• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi görüntü kirliliği oluşan durakları temizleniyor

Siverek Belediyesi görüntü kirliliği oluşan durakları temizleniyor

Vatandaşlar tarafından gelişi güzel vurulan el ilanları reklâm afişleri temizlenmeye başlandı

Siverek Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan duraklar vatandaşlar tarafından gelişi güzel yapıştırılan el ilanları ve reklâm afişlerinden temizleniyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli zabıta ekipleri tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan duraklara yapıştırılan reklâm ve afişlerin temizlendiğini belirtti.

Baydilli; “İlçemizde bulunan yolcu duraklarının çok kötü bir şekilde kullanıldığını tespit ettik. Bununla ilgili rastgele afiş, film ilanları, reklâm ilanlarının yapıştırıldığını gördük. Konuyla ilgili bir ekip oluşturduk gerekli temizlikleri yaptıktan sonra zabıta ekiplerimizle birlikte tespit edilen duraklar temiz bir hale getirilecek. İlk etapta ilgili şahıslar fiilen resim afiş yapıştıran şahıslar veya kurumlar öncelikle uyarılacak, ikinci ikaz halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Ekiplerimiz tarafından bunu ilgili şahıslara tebliğ ettik, inşallah bundan sonra temiz düzenli daha güzel bir Siverek için çalışacağız” dedi.

           

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü