Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu’nun Mahalle Toplantısı

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek incelemelerde bulundu

Siverek Belediyesi tarafından her hafta Salı ve Perşembe günleri düzenlediği mahalle toplantıları devam ediyor.

Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcıları ile daire amirleri düzenlenen mahalle toplantıları kapsamında Esmerçayı Mahallesinde Muhtar İrfan Dağkesen ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek mahallede sakinleriyle sohbet etti.

Vatandaşların öncelikli sorunlarının çözümü için çalışacaklarını kaydeden Başkan Vekili Hatipoğlu şunları kaydetti:

“Mahallemizin öncelikle aydınlatma ve taziye evi ihtiyacı bulunmaktadır. Yetkili birim amirlerimizle mahallemizi gezerek incelemelerde bulunduk. Mahallemizin sorunlarını en kısa sürede çözmek için çalışmalar başlatacağız. Mahallenin taziye evi arazisi belirlenmiş, inşallah önümüzdeki ay taziye evi çalışmalarına başlayarak mahallemizde yeni bir taziye evi hizmete açacağız, Mahallenin sorunlarını çözümü için daha çok çaba sarf edeceğiz” dedi.

Başkan Vekili Hatipoğlu, Mahalle Muhtarı ile mahalle sakinleri yapılacak taziye evinin yerini birlikte inceledi.