CADDE VE KALDIRIMLARI DÜZENLİ OLARAK YIKAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Resul Yılmaz'ın talimatıyla ilçedeki tüm cadde ve kaldırımlar her gece yıkanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında alt yapı, sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve kaldırımlar, her gece düzenli olarak yıkanıyor. Yapılan planlama doğrultusunda her gece muhtelif caddelerde temizlik ve yıkama çalışması yürüten ekipler, vatandaş ve esnafın etkilenmemesi için çalışmaları gece saatlerinde yapıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatı doğrultusunda bir süredir her gece muhtelif caddelerde tazyikli suyla temizlik ve yıkama çalışmalarına başlanmıştır. Vatandaşlarımızın toz ve topraktan olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmaları düzenli olarak tüm ana cadde ve kaldırımlarda devam ettiriyoruz” denildi.

Yapılan temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ve esnaflar, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.