FİRKAN TÜYSÜZ STADYUMUNU BAL LİGİNE HAZIRLIYORUZ

Fen İşleri ekipleri, geçen sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen Siverek Belediye spor’a ait Firkan Tüysüz stadyumunda iyileştirme çalışmalarına başladı.

Bölgesel Amatör Liginin başlamasına az bir süre kala ekipler saha içi düzenleme ve tribün bölgesinde beton çalışmalarına başladı.

Yapılan beton ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Geçen sezon takımımız BAL ligi ne yükseldi, şampiyon oldu ilçemizin gururu ve onurudur, stadımızın çevre düzenlemesi, altyapısı, tribün onarım ve beton dökme çalışmalarına başladık. İnşallah bu sezonda takımımız iyi bir yere gelir şampiyon olur, çalışmalarımız lige başlanmadan bitirilecektir, takımımız daha modern bir stadyumda mücadele edecektir, yapılan bu çalışmaların sporsever halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.