EĞİTİME %100 DESTEK PROJESİ DEVAM EDİYOR

Eğitime %100 destek projesi kapsamında Osman Esat Efendi İmam Hatip ortaokulunun konferans salonunda yenileme çalışmalarını tamamladık.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda belediye bütçesinin imkânlarıyla eğitimde yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla okulların talepleri karşılanıyor.

Proje kapsamında okullara her zaman destek verildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Her zaman olduğu gibi bu yılda okullar eğitime başladı, okullarımızın eksiklerini gidermek amacıyla proje kapsamında her türlü desteği belediyemizin imkânları doğrultusunda vermeye çalışıyoruz, Osman Esat Efendi okulumuzun konferans salonunda öğrenciler sosyal faaliyetlerini yürütemez durumdaydı, ekiplerimiz salonu güzel bir şekilde yeniledi, şuan çalışma bitmiş durumda artık öğrenciler faaliyetlerini gönül rahatlığıyla modern bir ortamda gerçekleştirecekler” dedi.

Okul Müdürü yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.