BAŞKAN YILMAZ, FİRKAN TÜYSÜZ STADYUMUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, bir süre önce Fen İşleri ekipleri tarafından iyileştirme çalışmaları tamamlanan Firkan Tüysüz stadyumunda incelemelerde bulundu.

Saha içi düzenleme, iyileştirme ve tribün bölgesinde beton çalışmaları tamamlanan alanları gezerek yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Yapılan iyileştirme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, şunları söyledi; “Geçen sezon takımımız şampiyon olarak BAL ligine yükseldi, bizde Belediye olarak Fen İşleri ekiplerimiz tarafından takımızın daha modern bir tesiste faaliyetlerini sürdürmesi amacıyla stadımızın çevre düzenlemesi, altyapısı, tribün onarım ve beton dökme ve bir takım çalışmalar yaptık, çalışmaların tamamlanmasıyla takımımız kendi sahasında ilk galibiyetini de aldı, Bal liginde mücadele eden takımımıza başarılar diliyorum, yapılan bu çalışmaların sporsever halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.