• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Bilgi Evlerinden Bilgilendirme

Bilgi Evlerinden Bilgilendirme

Siverek Belediyesi okullarda Bilgi Evlerini tanıttı

Siverek Belediyesi okulları gezerek Bilgi Evlerini tanıyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan Bilgi Evlerinin dördüncüsü yıl sonu itibariyle faal hale getirildi.

İlçenin Ayvanat mahallesinde bulunan Müftü Osman Efendi Bilgi Evinde 2. dönem kayıtlarını almaya başlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Cuma İbiş, Şirinkuyu ile Cebeci okullarında öğrencilere bilgi evlerindeki faaliyetleri anlattı. Selahaddin Eyyubi Bilgi Evinde görevli öğretmen Erdal Eroğlu ile Müftü Osman Efendi Bilgi Evinde görevli öğretmen Esra Hanpolat tarafından yapılan bilgilendirmede 2. dönem kayıtların alınmaya başlandığını ve bilgi evlerinde kurslar hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, yıl sonu itibariyle 4. Bilgi Evi olan Ahmedi Hani Bilgi Evinin hizmete açıldığını ifade etti.

Postacı, “Bilgi Evlerimizdeki birinci dönemin ardından ikinci dönem kayıtlarını almaya başladık. Bilgi evlerimizdeki görevli öğretmenlerimiz okulları gezerek çocuklarımıza faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirmeler sırasında dikkatimizi çeken konulardan biri çocuklarımızın ücret konusunda yönelttiği sorular idi. Bilgi Evlerimizde gerek kayıt sırasında gerek eğitimler için kesinlikle hiçbir ücret talep edilmemektedir. Bilgi evlerinde tüm hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor. Kayıt için öğrencinin mutlaka velisi ile birlikte gelmesi, kayıt için ise kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf gerekiyor” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü