• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Kent Konseyi Kurulu toplandı

Kent Konseyi Kurulu toplandı

Toplantıda Siverek’in sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı

Siverek Kent Konseyi Kurul Toplantısı Avukat Mehmet Güzeler Başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Toplantı salonunda düzenlenen Kent Konseyi toplantısına Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlardan oluşan kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda katılımcılar Siverek’in sorunların ve çözüm önerilerini konuşarak başlıklar halinde ilgili mercilere iletilmesi kararlaştırdı.

Toplantının ardından Kent Konseyi Başkanı Avukat Mehmet Güzeler yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugünkü toplantımızda Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarla birlikte Siverek’in mevcut bulunan sorunları konuştuk. Her kurul ayrı bir rapor hazırlayacak, hazırlanan raporlar 24 Martta yapacağımız ikinci kurul toplantımızda sorunların çözümü için raporların hazırlanması ve öneriler hazırlayarak bizlere sunacaklar. Kent konseyi kurulu olarak Milletvekilleri, kaymakam ve yetkililerle görüşerek toplantımıza iştirak etmelerini sağlayacağız. Siverek’te şuan hali hazırda bulunan en büyük sorunlardan biri Hayvan Barınağının aktif olmaması, başıboş hayvanların ilçe merkezinde vatandaşların şikâyetleri konusu olmaktadır. Öncelikle hayvan haklarının korunması, vatandaşların talepleri doğrultusunda bizde bu konuda kent konseyi adına belediye ile görüşerek bu sorunun çözümü için çalışma başlatmasını isteyeceğiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü