• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz’ın esnaf ziyaretleri

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz’ın esnaf ziyaretleri

snaf ziyaretleri

Belediye Başkanı Resul Yılmaz Pazar esnafı ile çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz ilçenin Ofis mahallesinde bulunan Cumartesi günleri kurulan semt pazarını ile çarşı esnafını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

    

Sabahın erken saatlerinde Cumartesi Pazarına gelen Belediye Başkanı Yılmaz burada esnafla görüşüp sorunlarını dinledi, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

     

Belediye Başkanı Yılmaz esnafların kapalı semt pazarı soruları üzerine Pazar yerlerinin yapımından önce mutlaka esnafın görüşlerini alacaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, “Belediyecilik hizmet anlayışımız gereği yapılacak kapalı semt pazarlarının yapımından önce mutlaka Pazar esnaflarının görüşü alınarak onların istek ve talepleri dikkate alınarak yapılacak. Esnafımız ve vatandaşımız için en iyisi neyse onu yapacağız. Pazar yerlerinin tespitinin ardından yapacağımız örnek çalışmayı esnafımızın beğenisine sunacağız. Esnafımızda bunu onaylarsa projemizi tamamlayacağız. Sonuç itibariyle semt pazarlarını esnafımız ve halkımızın kullanıyor olması hasebiyle onların istek ve talepleri doğrultusunda yapacağız” dedi.

Yılmaz, pazar esnafı ziyaretinin ardından çarşı esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir süre sohbet etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü