Başkan Yılmaz’ın okul ziyaretleri

Okullara eğitim desteği devam ediyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın okullara eğitimi desteği devam ediyor. İlçede bulunan Atatürk ilköğretim okulunu ziyaret eden Yılmaz, okulun ihtiyaçlarını karşılamak adına okula projeksiyon cihazı bağışladı. Okul müdürü Selahattin Aykar 'ın okulda eğitim adına yaptığı çalışmalarından dolayı plaket vererek tebrik etti.

Yılmaz yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Okulumuzun talebi üzerine ihtiyacı olan projeksiyon malzemesini okula bağışladık. Eğitim adına öğrencilerimizin faydalanacağı hizmetleri imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Belediye olarak okullarımızın yanında olduğumuzu herkesin bilmesi gerekir, bizde belediye olarak okul müdürümüze ve Metin Gençdal Okulu Müdürümüz Mehmet Ali Karavar'a okulda yaptığı güzel çalışmalarından dolayı plaket takdim ettik. Bu güzel çalışmalarda yer alan tüm öğretmenlerimizi destekliyoruz''

Okul yöneticileri Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, plaket için teşekkür ettiler.