Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Fen İşleri Müdürlüğü, Ayvanat Mahallesinde yeni yerleşim alanı olan Huzurkent semtinde yağışlar öncesi mahalle sakinlerinin mağdur olmaması için çalışma başlattı. Kanalizasyon, yağmur drenaj ve doğalgaz döşemesi tamamlanan semtte, üst yapı çalışmalarına başlayan belediye ekipleri, yolları sıcak asfaltla kaplamaya başladı.

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Yılmaz, çalışmaların kırsal ve merkezde eş zamanlı olarak yürütüldüğünü söyledi.

Her fırsatta 'yol medeniyettir' diyen Başkan Yılmaz, "Ekiplerimiz Ayvanat Mahallesi Huzurkent bölgesinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Daha önce bu mahalleye doğalgaz hattının döşenmesi için bir hayli çaba harcadık, emek ve uğraş verdik. Mahalle sakinlerimiz biraz sıkıntı çekti, ancak firma ile yaptığımız görüşmeler neticesinde önce alt yapısını tamamladık, daha sonra doğalgazla ilgili hatlar döşendi" dedi.

Şuan ekiplerin üst yapı çalışması yaptığını dile getiren Başkan Yılmaz, "En sonunda da sıcak asfalt diye tabir ettiğimiz üst yapıyı şu anda tamamlıyoruz. Huzurkent mevkisi Allah'ın izniyle Siverek in en güzel mevkilerinden birisi olacak. Önümüzdeki bahar döneminde de semtimizde kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız ve şöyle Siverek'te örnek gösterilebilecek semte dönüştüreceğiz" dedi.

Sabırlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben bu çalışmada emeği geçen başta Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarına, yüklenici firmamıza ve bugüne kadar bizlere sabır gösteren bizleri anlayışla karşılayan mahalle sakinlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mahalle hizmetin en iyisine layıktır, bundan sonra da her daim değerli vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Selim Elibol konuşmasında şunları söyledi; “Mahallemiz bugüne kadar her hangi bir hizmet almadı, sokaklarımız çamur içerisindeydi, doğalgaz sorunumuz bulunuyordu, Allah razı olsun Başkanımız Resul Yılmaz’ın çabaları sonucunda mahallemizde doğalgaz ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla şimdide yollarımız sıcak asfalt yapılıyor, biz Ak Parti mahalle teşkilatı olarak Başkanımız Resul Yılmaz’dan razıyız, mahallemizin sorunları çözülmüş durumda Allah başkanımızdan razı olsun, çalışmalardan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.