• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÇIKRIK KIRSAL MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇIKRIK KIRSAL MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce yağışlı kış ayları öncesi sürdürülen çalışmalar kapsamında 1500 haneli en büyük kırsal mahalleler arasında yer alan Çıkrık kırsalında mahalle içi beton yol çalışmasına devam ediyor.

Mahalle içi cadde ve sokakları betonla kaplayan belediye ekipleri, okul, cami, taziye evi ve Kur'an kursu bahçeleri ve yollarını da tamamladı. Devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, beton yolların dayanıklı ve uzun vadeli olduğunu söyledi. Öncül, "Ekiplerimiz bir süre önce mahallede yol alt yapısında çalışma yaptı. Şimdi de üst yapı diye tabir ettiğimiz beton yol yapımına başladık. Bu arada Çıkrık, Karacadağ bölgesindeki en büyük mahallelerimizin arasında yer alıyor. Daha önce pek hizmet alamamış bir mahalle fakat hedefimiz kış ayı gelmeden beton yol çalışmamızı tamamlayarak, mahalle sakinlerimizi çamur ve tozdan kurtarmaktır" dedi.

Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek, benzer çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Mahalle muhtarı Ali Kaya, mahallenin çamur ve tozdan kurtarıldığını belirterek,"Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye, Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Mahalle sakinleri, sorunlarına duyarlılık gösteren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.

İncelemeler sırasında Başkan Yardımcı Öncül'e meclis üyesi Rüstem Karalı ile Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü