Bu sayfayı yazdır
KARACADAĞ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KARACADAĞ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kent merkezindeki mahallelerin aldığı standart hizmetleri kırsalda da yaygınlaştırmayı hedefleyen Siverek Belediyesi, bir süre önce alt yapısı tamamlanan Karacadağ bölgesindeki Kaynakbaşı mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kırsalın yılladır süregelen eksikliklerini gidermek adına kırsal mahallelerde çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mutluluk duyulan bir şehri imar etmek için merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan kentin dört bir yanını güzelleştirmeye yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Öncül, Kaynakbaşı mahallesinde sürdürülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Meclis üyemiz Rüstem Karalı ve ilgili birim amirimiz ile birlikte sürdürülen çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Kısa sürede bu kırsal mahallemizde çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizi kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise toz-dumandan kurtarmış olacağız” dedi.

Aynı çalışmaların Günalır kırsalında da sürdürüldüğünü belirten Öncül, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Daha önce mahallenin kış aylarında çamurdan çıkılmaz hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, sorunu çözüme kavuşturan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.